3 t/m 6

September

Sportveld Reduzum

Nim it op foar dyn ondernimmers

Het Fe*stipe*val wordt een grote benefietactie, om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor onze ondernemers die het nu en in de komende maanden hard nodig hebben. Het is een initiatief waarbij diverse commissies en personen uit het dorp de handen ineengeslagen hebben om de bij de Sakeklub aangesloten ondernemers een hart onder de riem te steken.Niet alle ondernemers hebben financiële hulp nodig of willen hulp ontvangen, die persoonlijke keuze van de ondernemers zal worden gerespecteerd. Het zal een weekend zijn vol leuke activiteiten voor jong & oud, waarbij de Corona maatregelen natuurlijk in acht worden genomen. Lees hieronder het programma en we zien jullie hopelijk dan! 

Het programma:

Kaatsen, volleyballen, wandelen, speuren, eten en drinken. Voor alle inwoners van Reduzum, Friens, Idaerd en Eagum zijn er leuke dingen te doen op het Fe*stipe*val van 3 t/m 6 september. Tijdens dit weekend vol met leuke activiteiten voor jong & oud, kun je ook genieten van een hapje of drankje op ons pop-up terras, wat we speciaal voor dit weekend inrichten op het sportveld. 

Het hele weekend zal er vanuit het “Stipehûs” plaatjes worden gedraaid door onze lokale dj’s, in ruil voor een donatie. Deze muziek zal tijdens alle activiteiten op het sportterrein live worden uitgezonden. Dus vraag dat weekend een plaatje aan of kom gezellig langs! 

Donderdag 3 september

spijkerbroekhangen1

19:00 – 20:30: Spijkerbroekhangen

Wie durft z’n krachten te meten en neemt het tegen elkaar op tijdens een ouderwets potje Spijkerbroekhangen?! Voor kinderen én volwassenen! Deelname is gratis en je kunt je die avond zelf opgeven op het sportveld. 

terras1

19:00 – 22:00: Terrassenavond met Draaiend Rad

Gezellig een drankje op het pop-up terras, wat speciaal voor dit weekend ingericht wordt?! Ondertussen kijken naar de spijkerbroekhangers en een gokje wagen met het draaiend rad? Maak kans op leuke prijzen. Reserveren is niet nodig, vol = vol! 

Vrijdag 4 september

volleybal

19:00 – 22:00: Volleybaltoernooi

Jullie hebben vorig jaar al even kunnen oefenen, maar we gaan weer volleyballen! Opgeven per team van 6 personen door voor 3 september een mail te sturen naar: cafebardewelp@hetnet.nl. Meedoen kost 1 consumptiebon per persoon.

19:00 – 22:00: Terrassenavond met optredens van FAAM. & Lots of Beer

Plof neer op ons gezellige terras en geniet van weer een leuke avond met bediening. Dit keer met optredens van Lots of Beer en FAAM. Je hoeft geen plekje te reserveren, maar vol = vol. 

Zaterdag 5 september

11:30 – 13:30: Bring your own plate lunch 

Geniet van een heerlijke lunch met het hele dorp! Wel even je eigen bord, beker en bestek meenemen, de rest regelen wij! Kosten: volwassenen 5 consumptiebonnen en kinderen t/m 12 jaar 3 consumptiebonnen. Uiterlijk woensdag 2 september opgeven via: tjitskeroorda@gmail.com. Vermeld hierbij duidelijk het aantal personen (volwassenen, kinderen) en of er vegetariërs bij zijn. Maximaal 4 personen aan een tafel. Huishoudens die bestaan uit meer personen mogen aan dezelfde tafel zitten.

13:30 – 15:00: Wandeltocht door & voor je dorp

De activiteitencommissie heeft een super leuke wandeling uitgezet voor alle kinderen tot groep 5. Met leuke spelletjes en een flessenactie. Meedoen kost per kind 1 consumptiebon, hiervoor krijg je ook iets lekkers onderweg. Opgeven kan ter plaatse op het veld.

 

13:30 – 18:00: Kaatsen met zachte bal

Een kaatspartij met een zachte, grote en traag stuitende bal. Voor iedereen vanaf 15 jaar, ook leuk als je nog nooit hebt gekaatst. Doe je mee? Neem dan een prijsje mee t.w.v. ongeveer 5 euro, zo gaat niemand met lege handen naar huis.  Opgeven bij Piet Brouwer, bel of stuur een berichtje naar 06 1594 9055.

15:00 – 18:00: Escaperoom-speurtocht 

Wie vindt als eerste alle ingrediënten voor het Covid 19-vaccin? Voor iedereen uit groep 6/7/8 van de basisschool en klas 1 & 2 van het voortzet onderwijs.  Voor 1 consumptiebon speur je mee. Opgeven bij QlubbRED, via qlubbred@gmail.com.

20:00 – 22:00: Terrassenavond met veiling

Vissen met Ale? Een huiskamerconcert van FAAM.? Of een andere mooie belevenis? Er komen heel bijzondere items onder de hamer. Grijp je kans en bied mee! Reserveren is niet nodig, maar kom op tijd, want vol = vol! 

Zondag 6 september

9:00 – 18:00: 1e klasse KNKB heren & dames 

 

De huisregels & Corona maatregelen Fe*stipe*val:

We werken volgens de actuele richtlijnen van het RIVM . Voor iedereen geldt:

  • Hoesten, verkouden of koorts? Blijf thuis!
  • Houd altijd 1,5 meter afstand van elkaar
  • Volg de aangegeven looproutes en volg de instructies van de organisatie
  • Er mogen maximaal 250 mensen op het terrein
  • Bij de ingang zal een controlegesprek plaatsvinden en wij noteren hier jullie contactgegevens

Vragen of opmerkingen? Neem contact op door een mail te sturen naar: